VERHUUR & VERKOOP VAN BOUWMATERIALEN, VOOR DE ZAKELIJKE EN PARTICULIERE KLANT!

Bouwmat Verhuur Waalwijk is al sinds 1995 een betrouwbare partner als het gaat om Uw tijdelijk materieel op de bouw of bij een klus in en rondom Uw huis en dat voor een scherpe prijs zonder allerhande onvoorziene kosten achteraf!

 

Offerte aanvragen! Download prijslijst

Verhuur

Mocht hetgeen U zoekt niet bij bovenstaande groepen vermeld staan informeer vrijblijvend, onze verhuurvloot breidt zich nog steeds uit.
Voor lange huurperiodes gelden andere tarieven,deze zullen wij U op aanvraag verstrekken.

Bijzondere bepalingen
Voor alle machines waarop (diamant)zagen, zaagkettingen en frezen gemonteerd zijn worden U voor deze artikelen slijp/slijtagekosten in rekening gebracht.

Gehuurde artikelen dienen door uzelf na gebruik gereinigd te worden. In geval van nalatigheid zullen wij U hiervoor schoonmaakkosten in rekening brengen.

Alle vermelde prijzen in deze folder dan wel door onze medewerkers zijn excl. Btw en transportkosten.

Prijs en modelwijzigingen voorbehouden.

Vermissing, beschadiging of diefstal zijn altijd voor rekening en risico van de huurder.

Desgewenst kunnen de bij ons gehuurde artikelen verzekerd worden volgens de aan de balie verkrijgbare polisvoorwaarden.

Legitimatie en borgsom zijn voor niet rekeningklanten altijd verplicht. (k.v.k. uittreksel alleen is geen legitimatie!!)

In beginsel accepteren wij enkel kontante betaling, enkel indien bedrijfsmatig en na acceptatie is levering op factuur mogelijk.

Al onze leveringen en diensten geschieden volgens onze algemene leverings- en huurvoorwaarden welke zijn gedeponeerd bij de kamer van koophandel te tilburg onder nr. 3252, 
deze zullen U op eerste verzoek kosteloos worden toegezonden en zijn tevens verkrijgbaar op onze vestiging